Курс на фермі

Бізнес-план та організація органічної ягідної ферми

  • 3 дні
  • 3 культури
  • Бізнес-план
  • Маркетинг і збут
  • Організація виробництва та управління
  • Економіка, фінансове планування
  • Агротехнології органічної малини і суниці

Головні теми курсу

Бізнес-план.
Маркетинг
і збут

Аналізуємо ринок збуту ягід в Україні та світі, вивчаємо стратегічне планування бізнесу на органічній ягоді.

Організація виробництва
та управління

Тренінг дозволить учаснику управляти ефективним вирощуванням урожаю ягід на фермі.

Економіка,
фінансове
планування

Вивчаємо економіку ягідного бізнесу, його планування і розвиток. Що важливо, на чому можна зекономити, а на чому ні.

Агротехнології органічної
малини і суниці

Допомагаємо досягти максимального врожаю органічних ягід.

Спікери

Практики і агроконсультанти з органічного агровиробництва

  • Микола Биков
    Микола Биков Консультант з органічного виробництва
  • Юрий Танцюра
    Юрий Танцюра Власник ТОВ «Двіпа»
  • Богдан Гнатюк
    Богдан Гнатюк Агроном та управляючий ферми «Двіпа»
  • Сергій Коробкін
    Сергій Коробкін Власник органічної ягідної ферми «Оріль-еко», Дніпро
  • Олександр Колесник
    Олександр Колесник Управляючий ТОВ «Двіпа»

Що дає курс

Головна цінність – знання про підходи до виробництва органічних ягід та управління органічною ягідною фермою

Повне заглиблення у ферму та бізнес упродовж 3-х днів

Спілкування та консультації з двома власниками ферм

Бізнес-план, економіка виробництва, агротехнології

Аналіз 2-х ферм

Навчання від 4-х експертів

Повне заглиблення у ферму та бізнес і ринок

Місце проведення та місце проживання учасників:
ферма ТОВ «Двіпа», Дніпропетровська область

Навчання за участі
власника ТОВ «Двіпа»
Юрія Тантцюри

Відвідаємо ферму «Оріль-Еко»,
спілкуємося з її власником
Сергієм Коробкіним

Organic Business School

№1 в бізнес-навчанні створення органічного бізнесу в Україні

більше 100

експертів в нашій базі

3 роки

навчання створенню органічних ягідних ферм

54

навчальних тренінгів

30+

практиків, готових ділитися досвідом

1700+

клієнтів

10

фінансових моделей ферм

30+

компаній покупців, трейдерів і переробників в базі

25

агроконсультантов експертів – партнерів

Ефективне навчання

Ми відповідально підходимо до навчання: Organic Business постійно впроваджує вдосконалення методології навчання.

Ми провели понад 50 тренінгів на тему органічного бізнесу, агротехнологій та ягідництва.

Наш методист постійно працює з експертами для найкращого рівня тренінгів.

3 культури

По кожній з трьох ягід проводимо аналіз менеджменту економіки виробництва

Малина

Суниця

Червона
смородина

Як буде відбуватися навчання

3-денний навчальний курс з навчанням на фермі

23 травня. 1-й день. Бізнес-план, ринок, збуту. Організація роботи ферми та інфраструктура ферми

Бізнес-план, ринок, збут
Ринок і збут. Бізнес-моделі. Варіанти збуту.
Які ризики чекають, які помилки можливі

Юрий Танцюра – власник ферми «ДВІПА».

 

Організація роботи ферми та інфраструктура ферми
Інфраструктура, техніка, управління людьми і процесами

Олександр Колесник – управляючий ферми «ДВІПА».

Місце проведення Ферма «ДВІПА», с. Чернетчина

24 травня. 2-й день. Організація роботи ферми та інфраструктура ферми

Організація роботи ферми та інфраструктура ферми
Інфраструктура, техніка, управління людьми і процесами
Проектування і управління (процеси, проблеми/вузькі місця), люди, техніка


Микола Биков – агроконсультант.

 

Місце проведення Ферма «ДВІПА», с. Чернетчина

25 травня. 3-й день. Введення в агротехнології. Навчальна поїздка на ферму «Оріль-Еко»

Введення в агротехнології
Закладання ферми від вибору ділянки до висадки рослин

Агроконсультант: Життєвий цикл рослин від вибору сортів, посадки–догляду-живленю-захисту до збору і сівозміни


Микола Биков – агроконсультант.

Місце проведення Ферма «ДВІПА», с. Чернетчина

 

Навчальна поїздка на ферму «Оріль-Еко»

Бізнес-план, ринок, збут.

Організація роботи ферми та інфраструктура ферми.


Сергій Коробкін – власник «Оріль-Еко».

Місце проведення Ферма «Оріль-Еко»

За підтримки

проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства»

Вартість участі

Завдяки підтримці проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» ціну на курс знижено!

8 750 грн.

Навчання

Проживання 3 дні

Харчування 3-разове

Робочі матеріали – зошити, роздаткові матеріали

Аналіз ринку виробництва органік ягід в Україні

База даних по збуту

Фінансові моделі ягідної ферми

Реєстрація

Знижка 15% за участі
2-х учасників і більше



учасник(и)

повна вартість 8 750 грн.
зі знижкою 15% 14 875 грн.
зі знижкою 15% 22 312 грн.

Місце проведення

elena-dejneko

ОЛЕНА ДЕЙНЕКО
Директор «Organic Business»

Проконсультую і відповім на питання про тренінг та способах оплати

Ферма ТОВ «Двіпа»

Дніпропетровська область

Курс проводиться безпосередньо на фермі, займає три дні в цілком прийнятних, сучасних житлових і навчальних умовах, включає відвідування двох фермерських господарств.

Залишилися питання?

Залиште свій номер телефону і наш фахівець зв’яжеться з вами,
щоб дати детальну інформацію про початок навчання на тренінгу

Розкажіть про курс всім, хто хоче отримати системні знання про підходи до виробництва органічних ягід та управління органічною ягідною фермою

Поділитись
Напишите нам

Открыты к предложениям. Ответим на вопросы. Окажем помощь.