Міжнародний тренінг

Сучасні європейські практики
виробництва органічних ягід

  • 2 дні
  • 3 культури
  • Тенденції виробництва в Європі
  • Технології вирощування
  • Економічний менеджмент

Для кого призначений тренінг?

Всім, хто хоче досягти максимальних врожаїв органічних ягід на фермі

Майбутнім
фермерам

Навчаємо базовим знанням про агротехнології вирощування промислового ягідного врожаю в органіці.

Фермерам
початківцям

Тренінг дозволить учаснику управляти ефективним вирощуванням урожаю ягід на фермі.

Фермерам
які вибирають

Допомагаємо досягти максимального врожаю органічних ягід.

Власникам
всіх ферм

Ми навчаємо фаховим знанням у справжніх фахівців за спеціальною методикою навчання.

Міжнародний експерт

Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL, Швейцарія

Патрік
Стефані

Консультант з виробництва
органічних ягід і фруктів
у галузі сталого виробництва
FiBL, Швейцарія

Має ступінь магістра наук
у галузі сталого виробництва
Інститут сільського та лісового
господарства та продовольчих наук,
HAFL, при Бернському університеті
прикладних наук

Експерт Інституту FIBL (Швейцарія)
Викладач тренінгів Інституту FIBL для фермерів (Швейцарія)
Фахівець галузі сталого сільського господарства
Фахівець з систем якості HACCP, Global G.A.P., ISO 9001, IFS, BRC.

Українські експерти

Провідні агроконсультанти практики з органічного агровиробництва

  • Микола Биков
    Микола Биков Консультант з органічного виробництва
  • Ганна Луцько
    Ганна Луцько Агротехнолог, агроконсультант
  • Володимир Силенко
    Володимир Силенко Агроконсультант компании БТУ-Центр

Учасники тренінгу вивчать

Головна цінність – знання про нові підходи до виробництва органічних ягід та управління органічною ягідною фермою в Європі

Тенденції і перспективи виробництва органічних ягід

Практичні аспекти технологій вирощування

Дані про управління економікою ферми

Маєте можливість отримати дані про досвід роботи європейських фермерів

Дані про нові дослідження та досвід по вирощуванні органічних малини, лохини, суниці садової

Оскільки міжнародний фахівець попередньо відвідає українські ферми, ви отримаєте аналіз фахівця з оцінки стану і роботи українських ферм

Organic Business School

№1 в бізнес-навчанні створення органічного бізнесу в Україні

більше 100

експертів в нашій базі

3 роки

навчання створенню органічних ягідних ферм

54

навчальних тренінгів

30+

практиків, готових ділитися досвідом

1700+

клієнтів

10

фінансових моделей ферм

30+

компаній покупців, трейдерів і переробників в базі

25

агроконсультантов експертів – партнерів

Ефективне навчання

Ми відповідально підходимо до навчання: Organic Business постійно впроваджує вдосконалення методології навчання.

Ми провели понад 50 тренінгів на тему органічного бізнесу, агротехнологій та ягідництва.

Наш методист постійно працює з експертами для найкращого рівня тренінгів.

3 види культур

По кожній з трьох ягід проводимо аналіз менеджменту економіки виробництва

Малина

Суниця

Лохина

У рамках економічного управління аналізуються виробничі фактори для виявлення найкращих можливостей для покращення доходу та зменшення витрат.

У результаті фермер має знати, на який фактор виробництва варто попрацювати за найдешевшим рішенням, і для цього має сенс мати найкращі показники. Перед кожним зміною чи рішенням на фермі настійно рекомендується таке економічне моделювання.

Розглядаємо питання: На яких факторах слід зосередитись для підвищення прибутковості? Як оптимізувати бюджет? Як знайти найдешевші рішення для організації виробництва? Як підвищити якість та продуктивність?

Вивчаємо нові підходи до виробництва органічних ягід та управління органічною ягідною фермою в Європі

Як буде відбуватися тренінг

2-денний тренінг, який створений спеціально для фермерів

Графік навчання

30 листопада та 1 грудня.
Початок в 9:30, завершення в 18:30,
з перевами на кава-паузу і обід.

ФОРМАТ

Введення.
Стратегічна частина

Технології.
Менеджмент

Аналіз кейсів технологій вирощування та обговорення

ТЕМА

Введення у виробництво органічних ягід

По кожній з 3 ягід: Малина, Суниця садова, Лохина

По кожній з 3 ягід: Малина, Суниця садова, Лохина

ПРОГРАМА

Введення в виробництво органічних ягід
Загальні перспективи органічного виробництва ягід
Планування виробництва
Ризики

Вибір, характеристики сортів
Вибір посадкового матеріалу
Схема посадки
Вибір ділянки та підготовка ґрунту перед посадкою
Посадка і догляд

Вирощування
Система харчування рослин
Захист рослин від бур’янів та шкідників
Менеджмент економіки виробництва ягід

Презентація кейсів
Обговорення кейсів

За підтримки

проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства»

Вартість тренінгу

3600 грн.

при оплаті до 27 листопада

4500 грн.

при оплаті з 28 до 29 листопада

2 дні навчання.
Брошура з технологій вирощування органічних ягід, Інститут FIBL, Швейцарія.
Кава-паузи

В разі участі 2 осіб від однієї компанії –
знижка 10% обом учасникам

Реєстрація



учасник(и)

при оплаті до 27 листопада3600 грн.
знижка 10% 6400 грн.
знижка 10% 9700 грн.

Місце проведення

elena-dejneko

ОЛЕНА ДЕЙНЕКО
Директор «Organic Business»

Проконсультую і відповім на питання про тренінг та способах оплати

БЦ «Астарта»

Київ, вул. Ярославська 58 (метро «Контрактова площа»).
Конференц-зал БЦ «Астарта». 1-й поверх.

Вхід до БЦ з боку вулиці Нижній Вал (БЦ знаходиться на перетині вулиць Нижній Вал, Набережно-Хрещатицької, Ярославської)

Як дістатися на метроВхід до БЦ з боку вулиці Нижній Вал. Від станції метро Контрактова – по прямій по вулиці Нижній Вал в бік Набережної 900 метрів.

Залишилися питання?

Залиште свій номер телефону і наш фахівець зв’яжеться з вами,
щоб дати детальну інформацію про початок навчання на тренінгу

Розкажіть про тренінг всім, хто хоче отримати системну теоретичну та практичну базу для впровадження на своїй фермі ефективних агротехнологій ягід

Поділитись
Напишите нам

Открыты к предложениям. Ответим на вопросы. Окажем помощь.