Бізнес-тренінг

Вчимося рахувати прибуток
ягідних ферм

Вчимося рахувати прибуток ягідних. 3 жовтня.

знижка
10%
> 2-х осіб
від компанії

 

Набір на тренінг

до

1

місць

або отримати консультацію

  • 4 культури
  • 2 способи вирощування
  • Фінансова модель
  • Від експертів галузі
  • Сучасні знання

Для кого призначений тренінг?

Всім, хто вже має чи тільки планує мати плодовоовочеву ферму – традиційну чи органічну

Майбутнім
фермерам

Навчаємо як розраховувати валовий прибуток та надаємо готові розрахунки трьох культур для органічного і традиційного землеробства: малина, полуниця. Показуємо як спланувати свій фермерський бізнес.

Фермерам
початківцям

Ми розповідаємо як планувати доходи і виробничі витрати по культурах. Тренінг підійде якщо ви хочите зрозуміти динаміку валового прибутку у багаторічних ягодах на кілька років вперед.

Фермерам
які вибирають

Допомагаємо обрати найбільш прибуткову культуру для ферми. Даємо розуміння різниці між маржинальністю малини і полуниці в традиційному та органічному виробництві.

Власникам
всіх ферм

Ми навчаємо етапам, діям які потрібні для вирощування малини та суниці садової різними методами. Надаємо розрахунки витрат, техніки які потрібні для вирощування ягід та овочів в традиційному та органічному виробництві.

Фермер – це професіонал

  • Планує діяльність та розвиток ферми на кілька років наперед
  • Знає операції та процеси на фермі
  • Використовує фінансові інструменти планування
  • Володіє базовими знаннями агротехнологій

Тому ми створили бізнес-тренінг

який допомогає фермеру початківцю стати професійнішим. Стати тим фермером, який обирає для своєї ферми найкращу культуру за допомогою грамотного планування, у тому числі – через фінансові розрахунки прибутку

Спікери

Викладачи тренінгу – практикуючі фермери, агрофахівці, агроконсультанти. Ми знаємо, що дійсно важливо для фермерів, і говоримо тільки про це.
Без «води» і лекцій для галочки

Ельвіра
Абселямова

Агротехнолог, агроконсультант
по органічному вирощуванню
ягід і овочів

Ольга
Слободянюк

Фінансовий аналітик

Микола
Биков

Агрофахівець, агроконсультант
по органічному вирощуванню
ягід і овочів

Володимир
Силенко

Агроконсультант
компанії БТУ-Центр

Всі дані, які використовують експерти на тренінгу, базуються на аналітиці та практичному досвіді 8 ферм в Україні

Учасник тренінгу навчиться

Розбиратися у вирощуванні та цифрах тих культур, які планує посадити, і як на основі цих даних розрахувати валовий прибуток і спланувати свій фермерський бізнес

Планувати
діяльність

Використовувати дані та розрахунки валового прибутку для планування діяльності ферми та правильного інвестування у ферму

Вмінню постійно
рахувати

Тому, як розраховувати валовий прибуток органічних та традиційних ягід і овочів

Практичної
звички

Використовувати фінансову модель, яка розроблена фахівцями FIBL та Organic Business School

Вчимося рахувати прибуток

на прикладі 2-х культур, вивчаємо традиційне і органічне землеробство

Ви вибираєте між різними видами ягід: малина та полуниця

Розумієте маржинальність та різницю між валовим прибутком органічної та традиційної ферми

Отримуєте конкретні дані по валовому прибутку на 1 га при вирощуванні органічної та традиційної малини та полуниці

Organic Business School

№1 в бізнес-навчанні створення органічного бізнесу в Україні

більше 100

експертів в нашій базі

2,5 роки

навчання створенню органічних ягідних ферм

46

навчальних тренінгів

30+

практиків, готових ділитися досвідом

1700+

клієнтів

10

фінансових моделей ферм

30+

компаній покупців, трейдерів і переробників в базі

10

агроконсультантов експертів – партнерів

Партнери тренінгу

Фінансова аналітика для тренінгу виконана проектом Organic Business School на замовлення Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія)

Чому навчить тренінг?

Агротехнологіям та фінансовому плануванню ягідних і органічних ягідних ферм

Знанням, які поточні витрати, техніка та інші ресурси потрібні для вирощування різних видів ягід в традиційному та органічному виробництві

Які етапи, дії та ресурси потрібні для вирощування малини та суници садової – органічним та традиційним методом

Розумінню різниці між маржинальністю малини і полуниці в традиційному та органічному виробництві

Розумінню динаміки валового прибутку у багаторічних ягодах на кілька років вперед

Рахувати валовий прибуток різних культур ягід

Як фермеру вибирати найбільш прибуткову культуру для ферми

Планувати доходи і виробничі витрати по культурах

4 види культур

Фахівці та фермери підготували фінансові моделі розрахунку валового прибутку на основі реальних традиційних та органічних ферм в Україні

Малина

традиційна

Малина

органічна

Суниця садова

традиційна

Суниця садова

органічна

Вивчаємо самі методи, етапи, агротехнології та ресурси, необхідні для вирощування малини та полуниці в традиційному і в органічному землеробстві

Програма тренінгу

Учасники отримують фінансову модель, яка розроблена фахівцями FIBL та Organic Business School і постійно використовуюється у роботі

Вступ, знайомство, введення у задачі тренінгу

10:00 – 10:20

Олена Дейнеко – Директор Organic Business School. Специалист в области маркетинговых коммуникаций, PR специалист и менеджер с опытом более 10 лет. Убежденный сторонник органического, фермерского и экологического бизнеса.

Основи розрахунків валового прибутку

10:20 – 10:50

Основні терміни, технологія розрахунків валового прибутку для різних видів ягід та овочів та інших багаторічних насаджень.

Ольга Слободянюк – Фінансовий аналітик в Organic Business School.

Основи вирощування конвенційних ягід: малини та суниці садової

10:50 – 12:00

Ельвіра АбселямоваЕльвіра Абселямова – Агротехнолог, агроконсультант по органічному вирощуванню ягід і овочів.

Як використати дані про вирощування конвенційних ягід

12:30 – 13:10

Використовуємо дані для створення розрахунків валового прибутку.

Ольга Слободянюк – Фінансовий аналітик в Organic Business School.

Основи вирощування органічних ягід: малини та суниці садової

13:10 – 14:00

Микола Биков – Агрофахівець, агроконсультант по органічному вирощуванню ягід і овочів.

Як використати дані про вирощування органічних ягід

13:40 – 14:00

Використовуємо дані для створення розрахунків валового прибутку.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Біопрепарати як інструмент досягнення максимального врожаю

15:00 – 15:30

Біопрепарати як інструмент досягнення максимального врожаю в органічному ягідництві.

Володимир Силенко – Доцент НУБіП кафедри садівництва, кандидат с.-г. наук, Агроконсультант компанії БТУ-Центр

Як використати дані про вирощування органічних ягід

15:30 – 16:30

Як використати дані про вирощування органічних ягід для створення розрахунків валового прибутку цих видів ягід.

Ольга Слободянюк – Фінансовий аналітик в Organic Business School.

Вправи для учасників тренінгу по розрахунку валового прибутку

17:00 – 18:00

Учасники тренінгу роблять розрахунки валового прибутку для різних видів ягід.

Ольга Слободянюк – Фінансовий аналітик в Organic Business School.

Вартість тренінгу

10% знижки для 2-х та більше учасників

Для одного учасника

2750 грн.

Реєстрація



учасник(и)

2750 грн.
знижка 10% 4950 грн.
знижка 10% 7425 грн.

Місце проведення

elena-dejneko

ОЛЕНА ДЕЙНЕКО
Директор «Organic Business»

Проконсультую і відповім на питання про тренінг та способах оплати

Grand Passage

Київ, вул. Хрещатик 15, , під’їзд №1, код — 2460, офіс 2а.

Перший підїзд праворуч, якщо йти від Заньковецької, і останній зліва якщо йти від Хрещатику. Орієнтуйтесь на пекарню «Волконський»

Залишилися питання?

Залиште свій номер телефону і наш фахівець зв’яжеться з вами,
щоб дати детальну інформацію про початок навчання на тренінгу

Розкажіть про тренінг всім, хто хоче навчитися вибирати для своєї ферми найкращу культуру на основі розрахунків валового прибутку

Поділитись
Напишите нам

Открыты к предложениям. Ответим на вопросы. Окажем помощь.