Бізнес-тренінг

Вчимося рахувати валовий прибуток
ягідних і овочевих культур

знижка
10%
> 2-х осіб
від компанії

 

Набір на тренінг

до

1

місць

або отримати консультацію

  • 6 культур
  • 2 способи вирощування
  • Фінансова модель
  • Від експертів галузі
  • Сучасні знання

Для кого призначений тренінг?

Всім, хто вже має чи тільки планує мати плодовоовочеву ферму – традиційну чи органічну

Майбутнім
фермерам

Навчаємо як розраховувати валовий прибуток та надаємо готові розрахунки трьох культур для органічного і традиційного землеробства: малина, полуниця, часник. Показуємо як спланувати свій фермерський бізнес.

Фермерам
початківцям

Ми розповідаємо як планувати доходи і виробничі витрати по культурах. Тренінг підійде якщо ви хочите зрозуміти динаміку валового прибутку у багаторічних ягодах на кілька років вперед.

Фермерам
які вибирають

Допомагаємо обрати найбільш прибуткову культуру для ферми. Даємо розуміння різниці між маржинальністю малини, полуниці і часнику в традиційному та органічному виробництві.

Власникам
всіх ферм

Ми навчаємо етапам, діям які потрібні для вирощування малини, суниці садової та часника різними методами. Надаємо розрахунки витрат, техніки які потрібні для вирощування ягід та овочів в традиційному та органічному виробництві.

Фермер – це професіонал

  • Розбирається у агротехнологіях
  • Має якісні семена
  • Свідомий
  • Знає принципи та методи
  • Вміє рахувати валовий прибуток
  • Планує діяльність на кілька років наперед

Такі фермери зустрічаються вкрай рідко

Однак аграрна галузь потребує їх, кожного року — все більше. Тому ми створили бізнес-тренінг, який допомогає із фермера початківця зробити професіонала. Такого, який обирає для своєї ферми найкращу культуру на основі розрахунків валового прибутку, розбирається у вирощуванні культур які планує посадити, та створює свій фермерський бізнес

Спікери

Викладачи тренінгу – практикуючі фермери, агрофахівці, агроконсультанти. Ми знаємо, що дійсно важливо для фермерів, і говоримо тільки про це. Без «води» і лекцій для галочки

Ірина
Кухтіна

Голова Спілки «Інноваційне
фермерство та кооперація»,
голова Асоціації ягідництва України

Ольга
Слободянюк

Фінансовий аналітик

Микола
Биков

Агрофахівець, агроконсультант
по органічному вирощуванню
ягід і овочів

Анна
Морозова

Голова UkrUp, співвласник
ферми по вирощуванню часнику

Всі дані, які використовують експерти на тренінгу, базуються на аналітиці та практичному досвіді 8 ферм в Україні

Учасник тренінгу навчиться

Розбиратися у вирощуванні та цифрах тих культур, які планує посадити, і як на основі цих даних розрахувати валовий прибуток і спланувати свій фермерський бізнес

Планувати
діяльність

Використовувати дані та розрахунки валового прибутку для планування діяльності ферми та правильного інвестування у ферму

Вмінню постійно
рахувати

Тому, як розраховувати валовий прибуток органічних та традиційних ягід і овочів

Практичної
звички

Використовувати фінансову модель, яка розроблена фахівцями FIBL та Organic Business School

Вчимося рахувати валовий прибуток

на прикладі 3-х культур, вивчаємо традиційне і органічне землеробство

Ви вибираєте між різними видами ягід та овочів: малина, полуниця та часник

Розумієте маржинальність та різницю між валовим прибутком органічної та традиційної ферми

Отримуєте конкретні дані по валовому прибутку на 1 гектар при вирощуванні органічної та традиційної малини, полуниці та часнику

Organic Business School

№1 в бізнес-навчанні створення органічного бізнесу в Україні

більше 100

експертів в нашій базі

2,5 роки

навчання створенню органічних ягідних ферм

46

навчальних тренінгів

30+

практиків, готових ділитися досвідом

1700+

клієнтів

10

фінансових моделей ферм

30+

компаній покупців, трейдерів і переробників в базі

10

агроконсультантов експертів – партнерів

Партнери тренінгу

Спілка «Інноваційне фермерство та кооперація» та UkrUp – Кооперація виробників часнику

Фінансова підтримка

Тренінг відбудеться за підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія)

Чому навчить тренінг?

Вибирати найкращу культуру для своєї ферми на основі розрахунків валового прибутку

Знанням, які поточні витрати, техніка та інші ресурси потрібні для вирощування різних видів ягід та овочів в традиційному та органічному виробництві

Які етапи, дії та ресурси потрібні для вирощування малини, суници садової та часника – органічним та традиційним методом

Розумінню різниці між маржинальністю малини, полуниці і часнику в традиційному та органічному виробництві

Розумінню динаміки валового прибутку у багаторічних ягодах на кілька років вперед

Рахувати валовий прибуток різних культур ягід та овочів

Як фермеру вибирати найбільш прибуткову культуру для ферми

Планувати доходи і виробничі витрати по культурах

6 видів культур

Фахівці та фермери підготували фінансові моделі розрахунку валового прибутку на основі реальних традиційних та органічних ферм в Україні

Малина

традиційна

Малина

органічна

Суниця садова

традиційна

Суниця садова

органічна

Часник

традиційний

Часник

органічний

Вивчаємо самі методи, етапи, агротехнології та ресурси, необхідні для вирощування малини, полуниці та часнику в традиційному і в органічному землеробстві

Програма тренінгу

Учасники отримують фінансову модель, яка розроблена фахівцями FIBL та Organic Business School і постійно використовуюється у роботі

Вступ, знайомство, введення у задачі тренінгу

10:00 – 10:20

Олена Дейнеко – Директор Organic Business School. Специалист в области маркетинговых коммуникаций, PR специалист и менеджер с опытом более 10 лет. Убежденный сторонник органического, фермерского и экологического бизнеса.

Основи розрахунків валового прибутку

10:20 – 10:50

Основні терміни, технологія розрахунків валового прибутку для різних видів ягід та овочів та інших багаторічних насаджень.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Основи вирощування конвенційних ягід: малини та суниці садової

10:50 – 11:50

Ірина Кухтіна – Експерт ягідного ринку України, президент Асоціації «Ягідництво України».

Як використати дані про вирощування конвенційних ягід

10:20 – 10:50

Використовуэмо дані для створення розрахунків валового прибутку.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Основи вирощування органічних ягід: малини та суниці садової

12:35 – 13:40

Микола Биков – Агрофахівець, агроконсультант по органічному вирощуванню ягід і овочів.

Як використати дані про вирощування органічних ягід

13:40 – 14:00

Використовуэмо дані для створення розрахунків валового прибутку.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Як вирощують часник традиційним та органічним методом

15:00 – 16:00

Ганна Морозова – Голова UkrUp – Кооперація виробників часнику, співвласник ферми по вирощуванню часнику

Особливості вирощування часнику органічним методом

16:00 – 16:30

Микола Биков – Агрофахівець, агроконсультант по органічному вирощуванню ягід і овочів.

Як використати дані про вирощування часнику традиційного та часнику органічного

16:30 – 17:00

Використовуємо дані про вирощування часнику традиційного та часнику органічного для створення розрахунків валового прибутку.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Вправи для учасників тренінгу по розрахунку валового прибутку

17:20 – 18:00

Учасники тренінгу роблять розрахунки валового прибутку для різних видів ягід і овочів.

Ольга Слободянюк – Финансовый аналитик в Organic Business School.

Вартість тренінгу

Для одного учасника

1600 грн.

Реєстрація



учасник(и)

1600 грн.
знижка 10%2800 грн.
знижка 10%4800 грн.

Місце проведення

elena-dejneko

ОЛЕНА ДЕЙНЕКО
Директор «Organic Business»

Проконсультую і відповім на питання про тренінг та способах оплати

Офіс FIBL, конференц-зал

Київ, вул. Хрещатик 15, офіс 6.

Щоб знайти офіс FiBL треба зі станції метро «Хрещатик» вийти направо, пройти по вулиці Хрещатик 120 метрів, зайти в арку Пасажу, і пройти вздовж 50 метрів до ресторану «Мокко», навпроти ресторану зайти в під’їзд № 2 (код 1360). Піднімайтеся на 2 поверх, офіс № 6.

Залишилися питання?

Залиште свій номер телефону і наш фахівець зв’яжеться з вами,
щоб дати детальну інформацію про початок навчання на тренінгу

Розкажіть про тренінг всім, хто хоче навчитися вибирати для своєї ферми найкращу культуру на основі розрахунків валового прибутку

Поділитись
Напишите нам

Открыты к предложениям. Ответим на вопросы. Окажем помощь.