4 квітня

м. Кам’янка-Дніпровська

Запорізька область

бізнес-тренінг

Збут тепличних овочів:
як отримати максимальний
прибуток?

logo-partners-agrotavria

Співорганізатори Агро-Таврия

Мета

Щоб з тренінгу виробники вийшли з чітким розумінням, де і як саме вони можуть продати продукцію максимально прибутково.

Для кого

Тренінг призначений для всіх виробників тепличних овочів

Види овочів

Салатні овочі та зелень у захищеному грунті.

vegetables-pepper

Перець болгарський

vegetables-tomato

Помідор червоний

vegetables-tomato-cherry

Помідори черрі

vegetables-cucumber

Огірок

vegetables-romen

Салати

Програма тренінгу

Дата

Час

Теми

4 квітня

10:00 – 12:00

Аналіз овочевого ринку України
Канали збуту тепличних овочів та зелені України та світу
Тенденції та вимоги каналів збуту — і можливі бізнес-моделі

12:00 – 14:00

Варіанти створення доданої вартості. Як тримати максимальну вартість за свою продукцію?

14:00 – 15:00

Обід

15:00 – 16:00

Перспективний асортимент
Сорти та насіння
Успішні кейси: Досвід практиків по створенню доданої вартості у збуті овочів та зелені захищеного грунту

16:00 – 18:00

Відвідання пакувальної платформи «Агрокоїн». Знайомство з реалізацією доробки, пакування, ланцюгу холоду на практиці.

Cпікери

  • Владислав Фалєєв
    Владислав Фалєєв

    Консультант з розвитку бізнесу, міжнародної торгівлі, стратегічного менеджменту, м. Миколаїв

  • Тетяна Гетьман
    Тетяна Гетьман

    Аналітик овочевого ринку, керівник департаменту «Маркетинг-Аналітика» Оптового Ринку «Шувар», м. Львів

  • Андрій Чорний
    Андрій Чорний

    Керівник підприємства «Агрокоїн», м. Кам’янко-Дніпровська

  • Сергій Гавеловський
    Сергій Гавеловський

    Фермер, США, уродженець Кам’янко-Дніпровської, експерт з виробництва та біозахисту органічних томатів

berries-icon-finale

Цінність тренінгу

Навчить як побудувати збут виробнику овочів та зелені закритого грунту так, щоб отримати максимальний прибуток

 

Дає розуміння всіх можливих каналів збуту для тепличних овочів і зелені

Показує, які тенденції треба враховувати виробнику для того, щоб ефективно побудувати збут

Дає повну картину вимог каналів збуту в Україні та світі

Навчає як будувати стратегію і тактику збуту і продажів

Навчить, як створити додану вартість для максимально маржинального прибутку

Базові фінансові інструменти обліку для планування та управління

Знайомство з практиками та підприємствами, які створюють додану вартість та мають перспективні канали збуту й асортимент

 

berries-icon-finale

Умови участі

безкоштовно

Реєстрація обов’язкова.

Реєстрація




olena-deineko-conference

Олена Дейнеко
директор Organic Business School

Будь ласка, обов'язково звертайтеся з будь-якими питаннями!
+38 067 103 96 94
+38 050 944 12 42
ceo@organicbusiness.com.ua
organicbusiness.com.ua

Місце проведення

Кафе «Матадор»

Запорізька область
Кам’янка-Дніпровський район,
село Водяне, вул. Миру 140,

Розкажіть про тренінг виробникам, хто хоче навчитись будувати збут овочів та зелені закритого грунту так, щоб отримати максимальний прибуток

Поділитись
Напишите нам

Открыты к предложениям. Ответим на вопросы. Окажем помощь.